Tarieven Nabestaanden Ontzorgd

Het doel van de dienstverlening is om nabestaanden volledig te ontzorgen met behulp van een compleet maatwerkpakket aan diensten die op elkaar afgestemd zijn. Door te werken met een speciaal voor afhandeling van nalatenschappen ontwikkeld programma I-Executeur is het mogelijk de kosten beperkt te houden.

Tarieven Nabestaanden Ontzorgd

Om ook financieel te ontzorgen, biedt Nabestaanden Ontzorgd een maatwerkpakket aan voor een vaste prijs zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Voor overlijden:

  • Gratis adviesgesprek bij u thuis
  • € 195,-- Vastleggen Wensen en gegevens (geen uitvaartwensen) en hulp bij het opstellen van een testament van codicil met 20% korting op de dienstverlening na overlijden

Na overlijden:

  • € 995,-- Basispakket voor dienstverlening: 'Papieren Administratie', 'Financieel Inzicht' en 'Digitale Nalatenschap'
  • € 1.495,-- Totaalpakket inclusief de dienstverlening: 'Erfrecht en Vereffening'

Deze kosten worden meestal vergoed uit de nalatenschap of door een verzekering.

Gemiddeld aantal uren en kosten bij derden

Bij een notaris of accountant liggen de kosten voor het volledig afwikkelen van een nalatenschap al snel tussen de € 2.500,-- en € 12.500,--. Vaak wordt gewerkt met een minimum bedrag van € 2.500,- met daarboven een uurtarief. Afhankelijk van de persoon die de nalatenschap afhandelt wordt een uurtarief gehanteerd tussen € 100,- en € 250,- per uur. Aangezien de afhandeling al snel 40 tot 80 uur in beslag kan nemen, kunnen de kosten fors oplopen. Door onze unieke formule hanteren wij deze kosten dus niet.

Aanvullende informatie

De hiervoor vermelde kosten zijn exclusief eventueel verplichte extern te maken kosten zoals bijvoorbeeld griffierecht van de rechtbank bij beniciair aanvaarden, de notaris voor een verklaring van erfrecht of de kosten voor een eigen woning of soortgelijke kosten.

Indien een afhandeling meer tijd in beslag neemt dan één maand, zal een aanvullende vergoeding van € 95,- eenmalig per maand extra in rekening worden gebracht voor administratieve kosten totdat de nalatenschap volledig is afgehandeld.

Voor eventuele overige ondersteuning of aanvullende dienstverlening zoals omschreven in het onderdeel 'Overige Ondersteuning' is een tarief van toepassing van € 95,-- per uur. Alle bedragen zijn inclusief btw.